Träning

Skanörs Båtklubb erbjuder träning för Optimist, E-jolle, Laser samt C55.

Skanör Sailing Team

Skanör Sailing Team är för dig som har seglat ett tag och vill träna kappsegling. Vi strävar att bli bättre och stöttar varandra till framgång. Vi seglar från tidig vår till sen höst.

Träning efter seglarskolan

Efter seglarskolan är man välkommen att komma och träna i Utmanarna. Träningen sker på Grön nivå och är en naturlig fortsättning på seglarskolan. Segla är spännande och vi vill ha kul och lära oss segla bättre. Vi vill känna att vi behärskar båten i olika vindar och vågor.

Har du gått seglarskola i C55 är du välkommen att börja träna i vår C55-grupp.

C55-träning

Under våren 2020 startar vi upp C55-träning för vuxna och ungdomar (från 13 år).

Jolleboden

För seglare med egna jollar finns möjlighet att förvara segel, roder och centerbord i den röda jolleboden i anslutning till uppställningsplatsen för jollar. Boden har också plats för 10 Optimistriggar så man slipper ta av seglet efter träning.

Avgift: 150 kr/år & båt. Maila This is a mailto link om du vill ha plats i boden.

Uppställningsplats jollar

Uppställningsplatsen för jollar hanteras av Hamnföreningen. Området utanför hamnförådet är reserverat för Optimistjollar och är kostnadsfritt.

För stora jollar (E-jolle, Laser och större) betalar man för sin jolleplats i betalningsautomaten bakom hamnkontoret. Visa upp ditt kvitto i hamnkontoret för att få en dekal att sätta på båten. Avgiften är per säsong.

Uppdaterad: 29 MAR 2017 19:20 Skribent: Malin Steffensen