Skanörs Båtklubb
Save the date - Vårmöte 25 April 19:00
2024-03-03 14:07

Kära medlemmar,

Våren närmar sig och med det 2024 års vårmöte för klubbens medlemmar. Här kommer Styrelsen med kommittéer bland annat presenterar planerade aktiviteter för 2024 över en bit mat. Ta med era tankar och idéer om hur 2024 kan SBKs bästa år.

Boka 25 april kl 19:00

Agenda och anmälningslänk skickas ut i början av April.

Styrelsen genom Erik

Sailing Ladies onsdag den 13/3 kl. 18.30
2024-02-28 18:07

Välkomna till Sailing Ladies onsdag den 13/3 kl. 18.30 på Båtklubben i Skanör,

Kvällens program är Linedans ledd av Kerstin Pilkrona.

Gerties matlag fixar en god måltid. Pris som vanligt 150:- kr.

Bindande anmälan senast söndag den 10 mars  till klubbens mailadress sbk@skanorsbatklubb.se

Varmt välkomna

Marianne Gunnel

PÅMINNELSE! Sailing Ladies 31/1 kl. 18.30
2024-01-22 12:18

Vi påminner om Sailing Ladies chokladprovning på SBK onsdagen den 31/1 kl. 18.30.

Bindande anmälan  torsdag den 25/1 till sbk@skanorsbatklubb.se  OBS!!tidig anmälan!!

Vi ser fram emot att träffas.

Marianne o Gunnel

Välkomna till Sailing Ladies onsdagen den 31/1 kl. 18.30
2024-01-17 14:03

Välkomna till vårens första Sailing Ladies kl.18.30 på SBK!

Vi rivstartar med Chokladprovning guidade av Emmanuela Sjögren. Vi får prova mörk choklad med olika tillbehör.

Britta och hennes matlag bjuder på en lätt måltid.

Priset är 150:- kr

Bindande anmälan senast torsdag den 25/1 till sbk@skanorsbatklubb.se

Alla varmt välkomna

Marianne och Gunnel

SBK till båtmässan i Düsseldorf 20 – 28 januari 2024
2023-12-29 14:55

Bästa medlemmar,

Då är det dags för Europas största båtmässa i Düsseldorf 20 – 28 januari 2024.

I fjor var vi ett gäng som både åkte ner och träffades på mässan från SBK. Vi tänkte göra om detta även till 2024 års mässa och jag kan garantera en upplevelse om ni inte varit där tidigare. I år kunde man bla. ”prova på segla” inomhus i en gigantisk pool (insjö) med fläktar som fick simulera vind.

På mässan 2024 finns det 16 hallar på totalt 220 000m² att beskåda - kan varmt rekommendera vandringsskor eller motsv.

All info om biljetter och dyl. hittar ni på www.boot.com

Skicka ert intresse till mig så skapar vi en grupp i WhatsApp för vidare info. Använd stefan.falsterbo@gmail.com eller 0708478585. Jag kommer att åka ner den 19:e och hem den 21:a på kvällen.

Under sen eftermiddag den 20:e meddelas European Yacht of the Year Award där bla. svenska Arcona är nominerad.

Det vore kul att få träffa några SBK:are på plats och hoppas någon vill hänga med.

Vill även passa på att önska er alla ett Gott Nytt År.

Ha det bäst / Stefan

Ny styrelse och orförande
2023-12-17 09:00

Mitt namn är Erik Dahlbäck. Jag har vid årsmötet fått förtroendet att överta ordförandeskapet i vår fina båtklubb.

Jag håller barn- och ungdomsverksamheten, som jag sedan några år leder tillsammans med våra fantastiska ungdomstränare, varmt om hjärtat. Min ambition som ordförande i klubben är att verka för klubbens kärna och framtid genom att arbeta på en föryngring av klubbmedlemmar genom inkluderande segling. Vi ska ha många glada barn och ungdomar på vattnet!

Vi har sedan några år en optimistgrupp som växer snabbt, faktiskt snabbast i vår region, och min förhoppning är att denna grupp ska bygga klubbens nästa generation av seglare och instruktörer.

Jag bjuder in alla klubbmedlemmar, och inte minst alla jolleföräldrar, att följa med på resan. För ska verksamheten kunna fortsätta och frodas behöver vi hjälpas åt.

SBKs styrelse består nu av:

Erik Dahlbäck

Lena Bjelkedal