Skanörs Båtklubb
Bli medlem i Skanörs Båtklubb
Påminnelse Sailing Ladies 7/12 kl. 18.30
2022-11-28 15:36

Vi påminner om Nobelmiddagen den 7/12 kl. 18.30 på Skanörs Båtklubb.

Anmälan till sbk@skanorsbatklubb.se senast den 1/12.

Se tidigare utskick.

Mycket välkomna

Marianne och Gunnel

Sailing Ladies, Nobelmiddag onsdag 7 december
2022-11-23 15:10

Vi påminner om Nobelmiddagen den 7  december kl 18.30 på Skanörs Båtklubb.

Se tidigare utskick.

Vi vill ha din anmälan senast  torsdag den 1 december till klubbens e-postadress: sbk@skanorsbatklubb.se

Hjärtligt välkomna!

Marianne och Gunnel

Påminnelse årsmöte fredagen den 25 november 2022 kl 18.30
2022-11-22 20:36

Hej,

Vi vill påminna våra medlemmar i Skanörs Båtklubb om årsmöte fredagen den 25 november 2022 kl 18.30 (OBS! ny tid)

Efter årsmötesförhandlingarna inbjudes till sedvanlig middag av Matresterna.
Det finns fortfarande enstaka platser kvar till middagen, anmälan görs snarast via mail: sbk@skanorsbatklubb.se eller på teckningslista i klubbhuset betalning via swisha 250 kr på 1230563064.

Allt gott!

Kallelse till årsmöte i Skanörs Båtklubb
2022-11-10 20:28

Härmed kallas medlemmarna i Skanörs Båtklubb till årsmöte fredagen den 25 november 2022 kl 18.30 (OBS! tid)

Efter årsmötesförhandlingarna inbjudes till sedvanlig middag av Matresterna
De som avser deltaga i middagen anmodas att anmäla sig senast fredagen den 18 november på mail: sbk@skanorsbatklubb.se eller på teckningslista i klubbhuset och swisha 250 kr.

Dagordning
1. Val av ordförande att leda mötet
2. Val av sekreterare till mötet
3. Fråga om mötets behöriga utlysande
4. Godkännande av dagordning
5. Val av två justeringsmän att tillsammans med ordförande justera protokollet samt vid
behov vara rösträknare
6. Styrelsens verksamhetsberättelse
7. Kassörens redogörelse för det gångna räkenskapsåret
8. Revisorernas berättelse
9. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tiden revisionen avser
10. Mötets godkännande av styrelsens förslag till verksamhetsplan och rambudget för
det kommande verksamhetsåret
11. Ideella krafter sökes – Projektledare renovering av klubbhus, seglarskoleansvarig,
administratör hemsida/socialamedier, klubbmästare
12. Medlemmarnas JA eller NEJ till att fortsätta arbetet för en sammanslagning mellan
SBK och SHF
13. Bestämmande av års-och inträdesavgifter
14. Val av styrelse enligt §5 i stadgarna
15. Val av revisorer
16. Val av valberedning med tre ledamöter, varav en sammankallande, för en tid av ett år
17. Till årsmötet avlämnade motioner
18. Övriga frågor
19. Mötet avslutas

Skanörs Båtklubb söker DIG!!
2022-10-31 11:55
19 Juli 2022, 101 gästbåtar i hamnen (Bild för att den är vacker)

Lystring!!

För att kunna fortsätta med det arbete som idag bedrivs i Skanörs Båtklubb med att utbilda nya optimistjolle seglare, anordna regattor och andra evenemang, ta hand om vår båtpark och vårt klubbhus så behöver vi bli fler ideella krafter. Vi behöver bli fler personer som hjälps åt att driva verksamheten framåt.

Såååå, nu söker vi DIG som kan tänka sig att hjälpa till med det.

KLUBBMÄSTARE

Vår klubblokal måste underhållas, organiseras, städas, få kärlek helt enkelt. Mat behöver köpas in till olika evenemang. På vinterhalvåret hyr vi ut våra lokaler och detta behöver administreras, etc.

Du gör naturligtvis inte detta själv utan arbetar mer som spindeln i nätet.

ADMINISTRATÖR

Facebook och Hemsida. Klubbens email och anmälningar till seglarskola. Medlemsregister och inköp. Det finns en hel del admingöra i en klubb...

ANSVARIG FÖR SEGLARSKOLAN 2023

Vår mycket uppskattade och fullbokade seglarskola behöver nu en ny person som kan ta vid och fortsätta utveckla konceptet vidare. Du jobbar tillsammans med seglarskolans instruktörer och är med och stöttar och supportar deras jobb. Du har kontakt med barnen och deras föräldrar och ser till att allt flyter på.

Hör av dig på sbk@skanorsbatklubb.se om du är intresserad av att höra mer eller får reda på hur du kan hjälpa till.

Light Vessel Race 2022
2022-10-06 08:28
Ladda album (+7 bilder) >>

Nuuu har vi landat efter årets Light Vessel Race 2022 och vilken härlig dag vi fick. Med väldigt lätta vindar inledningsvis (läs stiltje) men en massa sol njöt vi när vi tog oss runt banan som detta året var något "kringelkrokig".

Tusen tack alla båtar och besättningar som ställde upp och deltog i årets upplaga av Light Vessel Race. Och tusen tack till våra proffsiga funktionärer som tog hand om säkerhet, start, media, sekreteriat, kök och allt annat som pågår under en tävling, utan er blir det inget.

Totalt blev vi 12 båtar som kom till startlinjen.

Vi körde två klasser, SRS - full crew och SRS - Shorthand

Stort Grattis till Gösta Eriksson som tillsammans med sin gast Jacob Skoglösa knep första platsen i SRS klassen och som även blev totalsegrare.

Och

Stort Grattis till Leif Andersson som tillsammans med sin gast Per-Jonas knep första platsen i SRS - Shorthand klassen.

Tusen tack Nautek och Raymarin som stod för "goodiebags" och prisbord!

Vår vinnare Gösta Eriksson har skrivit en härlig text om dagen, tillsammans med fler bilder som ni hittar under fliken Kappsegling - Light Vessel

Göstas text och fler bilder om du klickar här

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..