Skanörs Båtklubb
Bli medlem i Skanörs Båtklubb
Välkommen till Skanörs Båtklubb

Mötesplatsen sen mer än 60 år för alla med intresse av hav, båtliv och ”hygge” i Skanörs Hamn.

Inbjudan till uppstartsmöte i motorbåtssektionen - 4 juni kl 10:00
2022-05-27 22:26

Motorbåtssektionen buder in alla Skanörs Båtklubbs medlemmar och deras vänner liksom de som vill bli medlemmar till ett uppstartsmöte med erfarenhetsutbyte lördagen den 4 juni kl 10:00.

Avsikten med detta möte är att fånga upp intresset för gemensamma aktiviteter, erfarenhetsutbyte och önskemål om ytterligare aktiviteter.

Allsvenskan segling i Skanör är genomförd och säsongens övriga kappseglingar är inplanerade och förbereds av dem som är engagerade med det.  Möjligtvis kan de behöva en och annan funktionär med eller utan båt.

Kom på en kopp kaffe i klubbhuset och bidra till ett bredda utbudet av aktiviteter i Skanörs Båtklubb.

Med vänliga hälsningar,

Leif Wessel

10:e plats för SBK i deltävling 1 i Allsvenskan
2022-05-15 22:03
Från vänster Jenie, Niklas, Angelika, Ville. Foto: Daniel Stenholm
Grymt jobbat SBK! Angelika, Jennie, Jacob, Ville och Niklas kämpade till sig en 10:e plats efter tre dagars intensiv segling i fantastiska Skanör Hamn.

En superbra start på Allsvenskanäventyret 2022.

Nästa deltävling är den 17-19 juni i Långedrag. Kämpa på!
Nu är vi igång igen. Vi seglar fram till 15 cirka. Kom och heja!
2022-05-15 09:21
Synliga från vänster Jennie, Niklas och Angelika. Foto: Daniel Stenholm

Nu är vi igång igen! Vi seglar non-stop fram till cirka 15. Kom ner och heja på laget och njut av stämningen i hamnen. Live-sändningen kan ses här: https://www.youtube.com/watch?v=GGB6Aa0L4zw

Grymt seglat SBK!
2022-05-14 22:07
Full fart på SBK. Foto: Daniel Stenholm
Efter en härlig och tuff dag till havs ligger SBK i mitten av tabellen. Laget kämpar stenhårt och står sig väl i konkurrensen med Sveriges bästa klubbar.

Imorgon kör vi igen mellan kl. 9-15. Kom ner till hamnen och heja fram vårt lag och njut av stämningen i hamnen.

SMHI lovar vidunderligt väder med mycket sol och lätta vindar. Ni som inte kan se tävlingarna på plats ser det hela via live-sändingen här:  https://youtu.be/GGB6Aa0L4zw

SBK uppnår fina resultat i Allsvenskan!
2022-05-14 14:48

Vårt tappra lag seglar jättebra i de tuffa förhållandena och befinner sig just nu i mitten av tabellen. Kom ner och kika i hamnen eller följ live här:

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..