SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanörs Båtklubb
Fotboll
Seglaren Havet Kärleken
Nelly tackades med en flaska bubbel. Till höger Annika Wessel och Britta Balkfors.

Marianne Palmkvist Berg hälsade den 2 mars Sailing Ladies välkomna till vårens första möte.  Ett särskilt välkommen fick Lena Mirow, ny Lady i vårt illustra sällskap.

 

För att leva upp till vårt rykte som Dinner Eating Ladies, började vi med en massa pajer av olika slag följt av Mariannes hembakade tårta.

 

Temat för kvällen var Seglaren Havet Kärleken. Detta är också titeln på den bok som sent om sider har kommit ut och som handlar om Uno och Nelly Hyléns seglats från Peru till Skanör, en resa som varade åtta månader.

 

Nelly var kvällens föredragshållare och berättade om hur hon träffade Uno som ensamseglat till Peru, gifte sig med honom och mönstrade på. Nelly hade aldrig seglat tidigare berättade hon, men det som var mest skrämmande under seglingen var inte vågor och vind, utan när de blev förföljda av pirater utanför Colombia. Ni som ännu inte läst boken har något att se fram emot.

Tack Nelly för en spännande och intressant kväll.

 

Nästa gång vi ses har det hunnit bli april, närmare bestämt den 6, samma tid som vanligt, dvs kl. 19.00.

 

Eva Tildborn-Ström