Skanörs Båtklubb
Light Vessel Race 2022

Den 10 September 2022 är det dags för detta årets upplaga av Ligth Vessel Race.

Light Vessel Race är Skanörs Båtklubbs årliga och traditionella kappsegling för kölbåtar i södra Öresund. Banan består av fasta samt utlagda märken i farvattnen utanför Skanörs Hamn. Det 53:e Light Vessel Race seglas lördagen den 10 september. Light Vessel Race ingår i Öresundscupen. Banans längd anpassas efter väder och vind för att tävlingen skall ta ca 4 timmar.

Vågar du anmäla dig?

Klicka här för att komma till anmälan för Light Vessel Race 2022

Resultat från Light Vessel 2021

Stort Grattis till våra vinnare Uno Gren som med sin H-båt knep första platsen och även blev totalvinnare av 2021 års upplaga av Light Vessel race och Leif Andersson som med sin J-Hawk knep första platsen i Short Hand klassen.