Hoppa till sidans innehåll

Personuppgiftspolicy


Policy för hantering av personuppgifter

Skanörs Båtklubb tar rätten till skydd av personuppgifter på stort allvar. Vi strävar efter att bara samla in de uppgifter som är nödvändiga för att klubben skall klara att hantera de skyldigheter som åligger klubben. Klubben hanterar personuppgifter så säkert som våra tekniska och administrativa förutsättningar tillåter för att respektera våra medlemmars och tävlingsdeltagares integritet. Skanörs Båtklubb låter aldrig tredje part ta del av personuppgifter om det inte är nödvändigt för att klubben skall kunna fullgöra sina skyldigheter.

Syftet med behandlingen av personuppgifter är primärt att hålla medlemsregister, arrangera utbildning, tävlingar och events. Klubben är skyldig att hålla ett medlemsregister. Klubbens medlemsregister ligger hos Riksidrottsförbundet i tjänsten IdrottOnline. Registret innehåller primärt kontaktuppgifter till våra medlemmar men också personnummer. Anledningen till att klubben behöver behandla personnummer är, framför allt, att personnummer krävs för att ansöka och erhålla LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd ) och andra ersättningar från Riksidrottsförbundet med det underlättar också administrationen av medlemsregistret. Endast ett begränsat antal personer har tillgång till medlemsregistret och då endast de delar av registret som krävs för att personen skall kunna utföra sitt uppdrag.

Du kan när som helst kontakta Skanörs Båtklubb för att begära registerutdrag, komplettering, rättning eller radering av personuppgifter. Notera att klubben är skyldig enligt svensk lagstiftning att behålla vissa personuppgifter upp till sju år.

Uppdaterad: 06 FEB 2020 17:53 Skribent: Malin Steffensen
E-post: This is a mailto link

 

  

 

Följ SBK på Facebook och Instagram

Postadress:
Skanörs BK - Segling
Hamnvägen 1
23930 Skanör

Besöksadress:
Skanörs hamn
23930 Skanör

Kontakt:
Tel: 040472401
E-post: sbk@skanorsbatklubb....

Se all info

Vi stöttar Skanörs Båtklubb