Fix i hamnen med Allsvenskan-laget

21 MAR 2020 22:04
Idag var Allsvenskan-laget tillbaka på hemmaplan för lite fixande och förberedelser inför seglingssäsongen.
  • Skapad: 21 MAR 2020 22:04

Slipen har rensats från sand och tång. Det blev ett perfekt fyspass tyckte Angelica, August och Arvid. Vår lagkapten Oscar var superladdad som vanligt och såg tillsammans med Max och Lars till att jolleboden blev ordentligt rensad och städad. Klubbens C55or har fått lite omsorg och kärlek inför stundande säsong. Ville, Julius, Elliot, Philip och Hugo stod för båtvården.

Självklart hann vi med lite gofika i vårsolen.

Imorgon drar jolleseglarna igång och runt påsk hoppas vi kunna börja träningarna inför Allsvenskan.

Prep av klubbens C55or

Skribent: Malin Steffensen
Epost: This is a mailto link
  1. Vilket gäng! Jag börjar förstå varför vi i Skanörs Båtklubb är inne i ett fantastiskt flyt. Det beror helt enkelt på att vi har massor av entusiastiska medlemmar som lägger ner ett stort frivilligt jobb och engagemang. Tillsammans kan vi göra båtklubben till den främsta i Sverige. I vår lilla båtklubb åstadkommer vi ting som manga storklubbar har svårt att genomföra. Kul att vara med i en sådan förening!

(Kjeld Steffensen 2020-03-22 kl 10:14) Anmäl