INSTÄLLD - Allsvenskan 2020 - deltävling 1

Allsvenskan deltävling 1 inställd

Beskedet från Svenska Seglarförbundet är att deltävling 1 & 2 inte kommer att seglas, vilket tyvärr innbär att vår egen deltävling 15-17 maj inte blir av. Även om läget i Sverige skulle se ljusare ut vid månadsskiftet april/maj så blir det inte rättvist för både arrangörer och seglande lag att på kort tid förbereda sig. Det är för stor osäkerhet helt enkelt.

Det arbete som redan har lagts ner är dock inte förgäves. Vi laddar om batterierna inför vår deltävling 2021 istället. Tack till alla er som redan lagt ner många timmar på planering, kordinering, snack med sponsorer & andra intressenter.

För laget väntar vi också på besked om hur det kommer att bli med årets Allsvenska. Mer information väntas från SSF i slutet av veckan.

Följ Allsvenskan på Svenska Seglarförbundets hemsida.

Uppdaterad: 06 FEB 2020 16:37 Skribent: Malin Steffensen