Torsdagseglingar

Äntligen är det dags att köra igång Torsdagseglingar i Skanör igen, och som vi har längtat!!
Konceptet är enkelt, Du tar en båt, frågar några polare om dom vill vara med, alternativt seglar själv, dyker upp på båtklubben en Torsdagskväll och anmäler dig ca 18.30 tiden (Första start går klockan 19.00). Är lite småsugen på korv sisådär 1,5 timme senare.
-Vi seglar en satt bana, ett eller flera varv beroende på vind
-Du får en individuell starttid för din båt (Jaktstart)
-Vi seglar i ungefär 1 timme
-Först i Mål vinner
-Du väljer själv om du vill segla med spinnaker/gennaker eller inte. Väljer du bort dessa segel får du rabatt på starttiden
-Korv och samkväm efteråt (Obs, viktigaste momentet under hela kvällen)
Har du inget mätbrev till din båt (Vi använder oss av SRS-tal för att kunna få fram en individuell starttid för varje båt) så löser vi det på plats.
Har du ingen besättning så föreslår jag att du använder Facebook gruppen ”Torsdagsseglingar i Skanör” för att hitta några att segla med.
Vill du vara med, men har ingen båt, använder även du Facebook gruppen ”Torsdagsseglingar i Skanör”.
Häng på!!
Uppdaterad: 26 JUN 2021 15:37 Skribent: Staffan Nilsson